Всесвітній день водно-болотних угідь


Всесвітній день водно-болотних угідь

У лютому в Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг було проведено інформаційну кампанію, присвячену Всесвітньому дню водно-болотних угідь.  Кампанія спрямована на підвищення рівня обізнаності учнівської молоді з питань необхідності збереження водно-болотних угідь на користь людям і природі.

Здобувачі освіти мали нагоду ознайомитися з інформаційними матеріалами й обговорити питання, пов’язані з використанням прісної води, а також роль водно-болотних угідь у накопиченні, очищенні та постачанні прісної води для потреб людства і природних процесів.  Привернула увагу молоді й роль водно-болотних угідь як середовища існування водоплавних птахів.

Викладачем біології та екології Тетяною Андрусяк було розроблено інтерактивну вправу-вікторину «День водно-болотних угідь». Здобувачі освіти, які взяли участь у вікторині, в ігровій формі закріпили здобуті знання про прісні водойми та їх значення для біосфери й людської діяльності, формували екологічний стиль мислення, продемонстрували власну ерудованість і небайдужість.