У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг триває інформаційна кампанія «Сила нескорених або уклін вам, Захисники України!»


Відповідно до плану роботи ліцею та з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій учнівської молоді, у ліцеї організовано та проведено інформаційну кампанію «Сила нескорених або уклін вам, Захисники України!».

У всіх навчальних групах проведено виховну справу «Боролись! Боремось! Поборемо!».

Викладачем захисту України Безерком І.В. оформлено інформ-дайджест «День захисників і захисниць України: сучасне свято з історичними витоками», проведено інформаційні п’ятихвилинки «Євроатлантична інтеграція України», відкритий урок на тему: «Розвиток національних Збройних Сил та інших військових формувань України», тематичний виховний захід «Вони завжди будуть в наших серцях» та екскурсію до військової частини Чернівецького гарнізону, кафедри військової підготовки ЧНУ ім. Ю.Федьковича.

Викладачем історії Чиж С.М. організовано участь здобувачів освіти в фото-флешмобі «Дякую захисникам і захисницям України!» та проведено інформаційні п’ятихвилинки «Сила нескорених».

Керівник гуртка Стратичук І.А. спільно з гуртківцями організувала пісенний флешмоб «Дякую захисникам і захисницям України! Пісенна сила нескоренних».

Вихователь гуртожитку Артьомова А.С. організувала проведення виховного заходу «В єдності наша сила».