У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг проведені заходи з відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня створення Української Повстанської Армії, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці


У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг проведені заходи з відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня створення Української Повстанської Армії, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

#Дякую_Захисникам_України#вихованнябуковини

Відповідно до плану роботи ліцею та з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій учнівської молоді, з 04 по 14 жовтня у ліцеї організовано та проведено інформаційну кампанію «Сила нескорених або уклін вам, Захисники України!».

У всіх навчальних групах проведено виховну справу «От де, люди, наша слава, слава України». Викладачем захисту України Безерко І.В. оформлено інформ-дайджест «День захисника України: сучасне свято з історичними витоками». Бібліотекарем ліцею Бікбаєвою Л.П. зібрано матеріали та оформлено бібліотечну експозицію «Слава Героям України!». Викладачем історії Чиж С.М. проведено Урок мужності «Україна понад усе!», а також, традиційно – інформаційні п’ятихвилинки на уроках історії на тему «Сила нескорених».

Керівником фізичного виховання ліцею Руснаком О.О. спільно з керівником фізичного виховання ПТУ №8 Купіною Р.Р. проведено спортивно-патріотичний захід «Козацька варта».

Здобувачі освіти ліцею долучилися до обласної акції «Лист пораненому солдату», листи надіслали воїнам, які перебувають на лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» м.Київ. Також взяли участь у фото-флешмобі «Дякую захисникам України!».

Керівником гуртка Стратичук І.А. спільно з гуртківцями створено музичне відео-привітання для захисників і захисниць України.

Під керівництвом Андрейчук І.С. та Руснак Т.А. здобувачі освіти впорядкували «Алею вдячності» та території ліцею.

12 жовтня у супроводі майстра в/н Косован Т.К. здобувачі освіти ліцею переглянули фільм про реальні історії жінок-військовослужбовиць «Невидимий батальйон» у Центрі Миколайчука.

Вихователь гуртожитку Артьомова А.С. провела зі здобувачами освіти захід «Козацькі забави».

13 жовтня викладач української мови та літератури Лупул К.В. організувала зустріч випускних груп ліцею з Олегом Сорокатим – головою Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України, учасником бойових дій антитерористичної операції/операції об’єднаних сил.

Із непідробною цікавістю здобувачі освіти слухали спогади лікаря-атовця про героїзм українських захисників і захисниць, про підтримку простих небайдужих людей і допомогу волонтерів. Перегляд відео та фото матеріалів справив на здобувачів світи незабутнє враження.