У Чернівецькому професійному діцеї сфери послуг випускники 2023 року отримали Свідоцтва про повну загальну середню освіту та Дипломи кваліфікованого робітника


Війна в Україні змусила нас привчитися до нових реалій, забравши найцінніше в нашому житті – живе спілкування, зустрічі, прогулянки. Так склалося, що деякі випускники розділили свято дистанційно.

Документи про освіту, які вручали директор ліцею Цимбал О.В. та заступник директора з навчально-виробничої роботи Лакатуш А.В., отримали випускники 2023 року: секретарі керівника; діловоди; адміністратори (майстер в/н Зебачінська Л.А. кл/к Проскурняк Н.М.); оператори з обробки інформації та програмного забезпечення (майстер в/н Косован Т.К., кл/к Чиж С.М.); помічники вихователя; соціальні робітники (майстер в/н Чоп’юк Т.М., кл/к Проскурняк Н.М.).

Директор ліцеюЦимбал О.В. підвела підсумок непростого навчального року, нагородила здобувачів освіти, працівників Дипломами, Грамотами, батьків – Подяками та висловила слова вдячності всьому інженерно-педагогічному колективу за плідну та самовіддану працю.

З щирими привітаннями звернулися до випускників їхні наставники. Із словами вдячності педагогічному колективу, настановами до дітей звернулася мати випускника Беженар Т.А.

Сьогодні випускники отримали документи, які засвідчують їх дорослість, здобуті знання, професійні компетенції в складний час війни. І щоб ця подія відбулася ми завдячуємо звитяжній праці захисників і захисниць Збройних Сил України та віримо у ПЕРЕМОГУ!