У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг відзначено День Збройних Сил України


Найцінніше у нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни, боронити її суверенітет, недоторканність та територіальну цілісність.

Саме сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають професійне свято величні Люди, безстрашні герої, сучасні Мойсеї –  Збройні Сили України. Свято це об’єднує всіх військовослужбовців країни та тих, хто готовий у будь-який момент захищати український народ, його кордони,  а також тих, хто віддав своє життя задля збереження цілісності нашої держави, задля нашого мирного співжиття.

З метою належного відзначення славетного ювілею Українського війська, гідного вшанування мужності та героїзму подвигу українських військових, які захищають суверенність та територіальну цілісність України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу у здобувачів освіти, збільшення чисельності молоді до виконання обов’язку із захисту Батьківщини, у ліцеї проведено ряд заходів. Зокрема, викладачем ЗУ Безерком І.В. оформлено інформ – дайджест «Збройні сили та військові формування на теренах України» та проведено інформаційні п’ятихвилинки на уроках ЗУ «Євроатлантична інтеграція України» , екскурсію до військової частини Чернівецького гарнізону, кафедри військової підготовки ЧНУ ім. Ю.Федьковича.  Бібліотекарем Бікбаєвою Л.П. оформлено бібліотечну експозицію «6 грудня – День Збройних Сил України».  У всіх навчальних групах керівниками проведено виховну справу на тему «Збройні Сили незалежної України».