Проведення тактико-спеціальних навчань Управління ДСНС України у Чернівецькій області на базі ліцею


Згідно плану-графіку проведення тактико-спеціальних навчань в денний та нічний час з черговими караулами ДПРЧ-2 ДПРЗ-1  Управління ДСНС України у Чернівецькій області на 2021 рік у середу, 10 лютого, державний професійно-технічний навчальний заклад «Чернівецький професійний ліцей сфери послуг» відвідали чергові караули пожежників.

За оперативним планом пожежогасіння з місця розташування ДПРЧ_» по вул. Авангардній до ліцею прибули два спеціальні автомобілі. Очолював вогнеборців начальник, майор служби ЦЗ Гнатковський В.Ю.

Для проведення денного спеціального навчання особовий склад діяв згідно плану. Метою таких навчань було удосконалити практичні навички керівного та особового складу ДПРЧ-2 ДПРЗ-1 Управління ДСНС України у Чернівецькій області при проведенні робіт з ліквідації пожежі у навчальному закладі, тренування взаємодії пожежних підрозділів та особового складу з персоналом ліцею при гасінні пожежі, дотриманні вимог правил безпеки праці при гасінні пожежі тощо.

Подібні тренування та навчання щодо попередження виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, а також оперативного реагування при виникненні НС проводитимуться і надалі. Адже саме регулярні відпрацювання допомагають виявити слабкі місця та недоліки, а також підсилюють готовність і спроможність підрозділів до дій за призначенням.