День Знань


Дорогі здобувачі освіти, батьки, колеги!

Вітаємо Вас із чудовим хвилюючим святом – Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість усім учасникам освітнього процесу повернутися до своєї другої домівки – у рідний ліцей, але, нажаль, дистанційно.

Зважаючи на ситуацію зі світовою пандемією коронавірусної хвороби, ми ще раз хочемо нагадати всім учасникам освітнього процесу про карантинні вимоги та шляхи запобігання інфікування коронавірусом, оскільки саме здоров’я є тим чарівним ключем, який відчиняє двері можливостям чогось прагнути і досягати, омріювати і здійснювати, реалізувати і розвивати себе, встановлювати орієнтири майбутнього. Тому, сьогодні педагогами ліцею проведений Перший урок на тему: «Бути здоровим – бути успішним!», а також ознайомлено учнівські та батьківські колективи з організацією освітнього процесу в умовах карантину.

Дорогі першокурсники! Бажаємо вам досягти своєї мети у житті, зустріти у стінах ліцею добрих і надійних друзів. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Щасти Вам!

Вдалого старту у 2020/2021 навчальному році, дорогі колеги!