Зустріч з представниками  військової частини


У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг, у рамках профорієнтаційної роботи, заходів національно – патріотичного виховання, що передбачають роз’яснення необхідності активної участі громадян у захисті України та інформуванні здобувачів освіти, відбулася зустріч з представниками  військової частини А 4638.

Зі здобувачами освіти ліцею групи №3 (майстри в/н Анрейчук І.О. та Андрейчук О.І..), групи №10 (майстри в/н: Вудвуд В.В., Добрянська Л.Г.), групи № 9 ( майстри в/н Калинюк І.М., Грінческу Г.В.) поспілкувалися бойові командири 3 ОШБР з позивним «Тренер» та представник молодіжної рекрутської організації «Центурій».

Здобувачам освіти було доведено умови перебування на бойових позиціях та основні задачі, що стоять перед бригадою. Розповіли про правила вступу та умови навчання і перебування у молодіжній організації «Центурій».

Здобувачі освіти отримали цілу низку відповідей на свої запитання до представників військової частини. Також отримали на згадку плакати з іменними підписами військових командирів та побажання на майбутнє.