Заходи з відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня створення Української Повстанської Армії, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці


У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг проведені заходи з відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня створення Української Повстанської Армії, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Відповідно до плану роботи ліцею та з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій учнівської молоді, у ліцеї організовано та проведено інформаційну кампанію «Сила нескорених або уклін вам, Захисники України!».

У всіх навчальних групах проведено виховну справу «От де, люди, наша слава, слава України». Викладачем захисту України Безерком І.В. оформлено інформ-дайджест «День захисника України: сучасне свято з історичними витоками». Бібліотекарем ліцею Бікбаєвою Л.П. зібрано матеріали та оформлено бібліотечну експозицію «Слава Героям України!». Викладачем історії Чиж С.М. традиційно проведено інформаційні п’ятихвилинки на уроках історії на тему «Сила нескорених».

Здобувачі освіти ліцею долучилися до обласного фотофлешмобу: розміщували власну світлину з рукою на серці та написом «Дякую захисникам і захисницям України!» в соціальних мережах з привітанням і хештегом.

Керівник гуртка Стратичук І.А. спільно з гуртківцями долучилися до пісенного батлу «Сила нескорених». Під керівництвом Андрейчук І.С. та Руснак Т.А. здобувачі освіти впорядкували «Алею вдячності» та території ліцею.

#Дякую_Захисникам_України#вихованнябуковини