Від успішного навчання до успішного життя


Сьогодні випускники 2021 року Чернівецького професійного ліцею сфери послуг отримали дипломи кваліфікованого робітника та свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Атмосфера урочистостей спонукала всіх присутніх до теплих слів, щирих зізнань, душевних спогадів.

З вітальним словом до випускників звернулася директор ліцею Цимбал Орися Василівна, висловивши слова подяки за високі навчальні досягнення здобувачів освіти, перемоги у спортивних змаганнях та у різноманітних інтелектуальних й творчих конкурсах учнівської молоді. Директорка побажала успішної реалізації всіх отриманих знань та навичок у майбутній трудовій діяльності, професійного зростання, а також з гідністю носити ім’я випускника ліцею.

Сьогодні з привітаннями звернулися до своїх випускників, раділи за своїх вихованців, проводжали в дорогу самостійного життя педагоги та майстри виробничого навчання, які розкривали таємниці наук та з’єднували всі ланки життя ліцею.

На урочистостях були присутні ті, кому не байдужа доля наших випускників – батьки. Із словами вдячності педагогічному колективу, настановами до дітей, звернулася мама Скрипкар Марії ˗ Світлана Іванівна.

Зворушливо звернулися до педагогів ліцею випускники 2021 року, подякували змістовними, щирими словами.

З нагоди 25-ої річниці Конституції України та 30-ої річниці Незалежності здобувачі освіти ліцею організували флешмоб «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ – ЦЕ МИ!»

Окрасою заходу стали художні номери від Наталії Паньковської та Христини Кадемської (керівник Ірина Стратичук).

Документи про освіту випускникам вручили директор ліцею О.Цимбал та заступник директора з навчально-виробничої роботи А.Лакатуш.

Дорогі випускники! Бажаємо кожному старанності, самореалізації та успішності! Від вашої сумлінності залежить, без перебільшення, майбутнє нашої держави, її економічна міцність та розвиток. А тому завжди ставте перед собою максимально амбітні цілі та впевнено крокуйте вперед. За таких умов усе обов’язково станеться й здійсниться! Хай вам щастить!