У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг відбулася зустріч з працівниками управління патрульної поліції Чернівецької області


https://www.facebook.com/patrolpolicecv

https://www.facebook.com/anna.kharena.9

В осінньо-зимовий період зі зменшенням тривалості світлового дня на автошляхах збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод. З метою покращення добробуту населення Чернівецької області в умовах воєнного стану, зокрема, безпеки на дорогах у темну пору доби та відключення електроенергії, ініціативна група «Вартові безпеки» завітали до Чернівецького професійного ліцею сфери послуг.

У рамках проєкту «Вартові безпечних доріг» працівниця управління патрульної поліції Чернівецької області капітан поліції Анна Харена провела зі здобувачами освіти ліцею групи №4 (майстри в/н: Чосик А.М., Розозевич Г.М.) та групи №10 (майстри в/н: Вудвуд В.В., Добрянська Л.Г.) інтерактивну лекцію з правил дорожнього руху, нагадала про необхідність дотримання безпечної поведінки при пересуванні дорогами міста, наголосила, що безпека кожного без винятку учасника дорожнього руху залежить найперше від уваги та відповідального ставлення до свого життя та здоров’я. Всі учасники зустрічі отримали світловідбиваючі браслети.

Для профілактики вживання алкогольних та наркотичних речовин, особливо під час керування транспортними засобами, учасники зустрічі випробувати в безпечних умовах дію «п’яних» окулярів.