У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг пройшли заходи, присвячені відзначенню Дня Соборності та Свободи України


#НПВБуковини2024#СоборнаУкраїна_НезламнаНація

З метою вшанування багатовікової історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвинутої європейської держави, консолідації історичної пам’яті нації, у Чернівецькому професійному ліцеї сфери проведені заходи з відзначення Дня Соборності та Свободи України.

Викладачем ЗУ Безерком І.В. оформлено тематичний інформ-дайджест «Єдність країни, народу, духу» та організовано інформаційно-просвітницькі п’ятихвилинки на уроках з теми «Українська державність». Бібліотекарем ліцею Бікбаєвою Л.П. підготовлено матеріали усного журналу на тему: «У війни не жіноче обличчя». Вихователь гуртожитку Артьомова А.С. провела виховний захід «День Соборності та Свободи України».

Керівниками груп організовано перегляд та обговорення фільму: «Акт Злуки: відтворення історичної правди», проведено виховну справу на тему: «Соборність і злагода – умови процвітання України».