У Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг проведено заходи з вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні


#вихованняБуковини2023 #НПВБуковини

З метою увічнення великої людської, громадянської і національної звитяги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права й свободи людини і європейське майбутнє України у ліцеї організовано низку заходів.

Так, викладачі захисту України Безерком І.В. та історії Чиж С.М. разом з гуртківцями оформили тематичний інформ-дайджест до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Бібліотекар ліцею Бікбаєва Л.П. оформила інформаційно-тематичну експозицію «Герої Майдану не будуть забуті». Керівники навчальних груп провели виховну справу «Небесна Сотня: Герої не вмирають», організували коментований перегляд документальних фільмів збірки «Зима, що нас змінила», соціальних відеороликів, які розроблено у рамках конкурсу відеороликів «Ангели небесного легіону», а також разом із здобувачами освіти долучилися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті» – вшанували пам’яті про загиблих хвилиною мовчання, виготовили паперові ангелики, як символ розстріляних людей і нашої пам’яті про їх подвиг. Вихователь гуртожитку організувала проведення тематичного вечора «Вони помирали, щоб жила Україна!» зі здобувачами освіти та дітьми з числа ВПО.