Незабутні та насичені 4 дні були в учасників Джунір Ечівмент Україна


Переможці таборів підприємництва Чернівецької та Львівської області, зокрема команда Tea&Go з Чернівецького професійного ліцею сфери послуг мала унікальну нагоду відвідати міжнародний учнівський ярмарок, що відбувся в Литві.

Група здобувачів освіти з України розпочала програму перебування у Вільнюсі, де відбулося знайомство з центром інновацій банку SEB BANK, який підтримує екосистему підприємництва в Литві. Згодом учасники приєдналися до учнів Міжнародної української школі, що проживають в м. Вільнюсі, які підготували екскурсію старим містом та поділилися досвідом участі в освітніх програмах з підприємництва.

У вівторок делегація була запрошена до провідної ІТ-компанії Литви, що займається розробкою комп’ютерних Ігор, яка понад 20 років працює на литовському ринку, а також має офісі в Україні, Одесі та Дніпрі і активно залучає молодь до своєї діяльності. Далі відбулася зустріч у приватній школі «gravitas skola”, де навчаються 450 українських школярів, що опинилася в Литві після повномасштабного вторгнення Росії. Школярі та учнівські міні-компанії зі Львова та Чернівців мали можливість обмінятися досвідом реалізації своїх бізнес ідей.

Група продовжила свою роботу в місті Каунусі, де відбулося урочисте відкриття international Expo, після якого всі учасники побували на меблевій фабриці “ikea” та автомобільному заводі.

В четвер, 16 березня, в місті Каунусі, в торгівельному центрі «Агрополіс» ми презентували нашу продукцію та нашу міні-компанію «Tea&Go”. Учасники з Болгарії, Литви, Латвії, Іспанії та України мали можливість придбати унікальну продукцію, зокрема і нашу. Після ярмарку відбулося привітання та нагородження всіх учасників.