Чернівецький професійний ліцеї сфери послуг вітає з початком нового 2021/2022 навчального року


Чернівецький професійний ліцеї сфери послуг вітає з початком нового 2021/2022 навчального року

Знову вересень ступив на наш поріг

Відзначає свято вся наша країна,

Своє майбутнє, зміну молоду

Благословляє нині рідна Україна!

Юнаків та дівчат Чернівецького професійного ліцею сфери послуг, які сповнені сил і енергії оволодівати знаннями і здобувати нові професії, з нетерпінням зустрічають педагоги, друзі, навчальні аудиторії.

Та найважливішим цей день є перш за все для новачків-першокурсників. Це здобувачі освіти групи №3 ˗ оператори з обробки інформації та програмного забезпечення – майстер в/н Андрейчук І.С., кл/к Руснак Т.А.; групи №4 – секретарі керівника, діловоди, адміністратори – майстер в/н Рогозевич Г.М., кл/к – Черепухін М.І.; групи №2 ˗ помічники вихователя, соціальні робітники – майстер в/н Михайлишина Г.Т., групи №15 – електромеханіки з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин – майстер в/н Зеленько С.І.

Зі здобувачами освіти ліцею керівники груп провели Перший урок на тему: «Ти у мене єдина».

Сподіваємося, що наша наполеглива праця стане запорукою високого рівня навчання, буде гарантом виховання справжнього покоління молодих кваліфікованих робітників, справжніх патріотів своєї єдиної держави

Дорогі здобувачі освіти, батьки, колеги! Вітаємо Вас із чудовим хвилюючим святом – Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість усім учасникам освітнього процесу повернутися до своєї другої домівки – у рідний ліцей.

Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Щасти Вам!

Вдалого старту у 2022/2022 навчальному році, дорогі колеги!