Щиро вітаємо колег з черговим успішним етапом у професійному становленні!


24 березня 2023 року в закладі успішно пройшла атестація педагогічних працівників атестаційною комісією І рівня.

Педагогічні працівники, що атестувалися представили Творчі портрети досягнень за міжатестаційний період.

Вітаємо з успішним проходженням атестації – присвоєнням кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії» – викладача професійно-теоретичної підготовки Олесю БІЛІНСЬКУ!

Атестаційна комісію ліцею клопоче перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації про:

  • відповідність Андрейчук Ірини Сергіївни раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «викладач-методист»;
  • про присвоєння Андрусяк Тетяні Василівні кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший викладач»;
  • про відповідність Руснак Тетяни Ананіївни раніше присвоєній кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»;
  • про присвоєння Чосик Алєсі Миколаївні педагогічного звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії»;
  • про відповідність Чосик Надії Іванівни раніше присвоєному педагогічному званню «майстер виробничого навчання І категорії».

Кожен рік атестаційного періоду – це сходинка до майстерності, до творчості, до впевненості ПЕДАГОГА. Один мудрець сказав: «Якщо Ви хочете знищити націю, то знищте її вчителів». Ці слова відображають життя будь-якої нації, її розвиток і процвітання.

Від нас, від нашого вміння, від нашої майстерності, від нашого мистецтва та мудрості залежить життя дитини, здоров’я, розум, характер, воля, інтелектуальне обличчя, її місце та роль у житті, її щастя. (В.О.Сухомлинський)

Бажаємо всім міцного здоров’я, життєвої енергії, подальших успіхів, здійснення всього запланованого, креативності, розсудливості, мудрості!